Notice: Undefined index: title in /var/www/html/public/index.php on line 168
 

In januari 2020 zijn de Sportschool aktiviteiten beeindigd!

 

Sportschool Epema

Vereniging voor Vechtkunsten     -     Self-Defense Friesland Zelfverdediging

 

WWW.SPORTSCHOOLEPEMA.NL

STREET Self-Defense

De 5 basisprincipes van zelfverdediging zijn beweging, ademhaling, ontspanning, houding en uitstraling. Let wel: de beste verdediging is altijd het vermijden van een aanval.

Kempo

Kempo is een oosterse verdedigingskunst en bestaat uit de principes ‘Go’ en ‘Ju’ (hard en zacht). Door deze combinatie krijgt Kempo een explosief karakter.

Goshinjitsu

Goshinjitsu combineert technieken uit verschillende oosterse vechtkunsten zoals kempo, judo, aikido en jiu-jitsu. Snelheid is niet belangrijk, het moment wel: ‘rustig ontvangen en explosief geven’.

“Het verschil tussen hard wegrennen en te durven blijven staan zit hem in het vermogen om jezelf te kunnen verdedigen in een moeilijke situatie.”

 
Wij verzorgen naast trainingen in Oosterse vechtkunsten ook cursussen en workshops op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid. Daarbij hanteren wij een unieke methode: het BMOY-system.

Het BMOY-zelfverdedigingsprogramma wordt gedoceerd door professionals en laat de verschillende elementen van zelfverdediging naar voren komen zoals ontwijken, overname, zacht ontvangen en hard geven. BMOY-zelfverdediging is een systeem ontwikkeld om u te leren omgaan met geweld, intimidatie en agressie. Door simpele technieken leert men aanvallen te ontwijken, te voorkomen en over te nemen. Kennis van zelfverdediging vergroot het zelfvertrouwen en men leert effectief te reageren op een geweldsconflict.
Zelfverdediging en weerbaarheid leren! Neem contact op met Self-Defense Friesland via info@sportschoolepema.nl