Notice: Undefined index: title in /var/www/html/public/index.php on line 168

Instructors

Cees Epema en Jordi Epema zijn de instructeurs van Sportschool Epema. Ze verzorgen de trainingen bij de Vereniging voor Vechtkunsten en Zelfverdediging Friesland. Beide instructeurs hebben ruime ervaring in het geven van vechtsport- en zelfverdedigingstrainingen aan jeugd en volwassenen. 

De drijvende kracht en erkend hoofdinstructeur is Cees Epema, expert op het gebied van combat-gevechtstraining en zelfverdedigingstechnieken. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring met zijn leerlingen. Zijn gedrevenheid en enthousiasme zorgen voor een disciplinaire maar plezierige sfeer in de trainingen.

De Vereniging voor Vechtkunsten is officieel opgericht in 1992 door Cees Epema met als doel jeugd en volwassenen in Grou e.o. een mogelijkheid te bieden om naast de judo sport ook andere vechtsporten te kunnen beoefenen. In 1998 is de Vereniging voor Vechtkunsten opgegaan in Sportschool Epema.
   
Self-Defense Friesland, ook onderdeel van Sportschool Epema, is opgericht in december 2013. Bij Self-Defense Friesland kunnen zelfverdedigings cursussen worden gevolgd voor zowel kids als volwassenen, volgens het STREET SELF-DEFENSE principe. 
'hoe schakel je zo snel mogelijk een tegenstander uit'